Hírlevél
Facebook
2017. július
H K S C P S V
« ápr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Bemutatkozás

Bakos Attila vagyok, 1988-ban végeztem el a cukrásziskolát. Tanuló éveimet a Gerbeaud cukrászdában töltöttem és egyben ez volt az első munkahelyem is. ezt követően dolgoztam Németországban, illetve hazai szállodában, kávéházban, cukrászdában.

A Csillag Cukrászdát 1998-ban, családi vállalkozásként indítottam el. Az első cukrászda ma is a Csepelen a Vénusz u. 33. szám alatt működik. Sikerének köszönhetően később megnyitottuk a második cukrászdát szintén a XXI. kerületben, a Kossuth Lajos utcában, majd  két évvel ezelőtt pedig a harmadikat a II. Rákóczi Ferenc úton.

A vállalkozás fennállása óta küldetésünk, hogy hagyományos, kézzel készült süteményeket, tortákat és főzött, kézműves fagylaltot kínáljunk vendégeinknek. Mindemellett célunk az is, hogy a mai modernebb világban megfeleljünk az új fogyasztói elvárásoknak, ezért kínálatunkba egészségesebb desszertek (glutén mentes, energia csökkentett, paleo) is megtalálhatóak.

Új cukrász üzemünk lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű cukrászati termékek előállítását is, így vendéglátó ipari egységeknek, éttermeknek is beszállítói vagyunk, illetve különböző rendezvényekre, ünnepélyekre is nagy tételben szállítunk.

Bakos Attila
cukrászmester